Ohi meni

Ei tullut lottovoittoa ja suuria rahoja eilen, vaan tämä onnellinen löytyy jostain muualta kuin tästä osoitteesta. Toisaalta jatkuupahan vielä haaaveilu lottovoitosta. Joten ei muuta kuin taas ensi viikolle laittamaan rivi vetämään, kyllä ne pienemmätkin voitot riittää.


Saisikohan helpolla rahaa, jos kuuluisi sisäpiireihin. Tietäisi milloin kannattaa ostaa tai myydä osakkeita. Tosin tämähän on laitonta, enhän minä voi sitä tietoa käyttää, jos tiedän yrityksellä olevan sellaista tietoa, joka vaikuttaa yrityksen osakkeen arvoon. Siinä vaiheessa, kun tieto on julkista saan ostaa ja myydä kyseisen yrityksen osakkeita miten haluan.


Parempi on siis sijoitella ilman, että kuuluu sisäpiireihin ja luottaa omaan harkintaan asioissa. Joko sitä tekee oikeita valintoja tai sitten ei. Ainakaan eiliseen lottoon en tehnyt oikeita valintoja. Saisikohan vakiossa paremmin, kun siinähän pärjää "tiedolla". Seuraanhan minä urheilua ainakin silloin tällöin. Ei olisi niin arpapeliä kuin lotto. Tosin pienet on olleet voitot niissäkin.