Verkostomarkkinointi

Verkostomarkkinoinnista minulla ei kokemuksia, olen suhtautunut epäilen näihin pyramidi mallisiin verkostoihin. Moniin on pyydetty mukaan, mutta vielä en ole mihinkään mukaan lähtenyt. Taitaa vain olla netti hieman muuttanut tätäkin businesta.

Näitähän aina mainostetaan kuinka saat isoja rahoja ja nopeasti. Ehkä muutama pyramidin huipulla saa, muut enemmän ja vähemmän häviää rahat sinne. En ala enempää pohtimaan tätä, vaan annan jokaisen vapaasti valita lähteekö niihin mukaan vai kokeileeko jotain muuta. Sen verran kuitenkin, että suuria alkupanoksia ei kannata uhrata, koska nämä menee yläportailla oleville.

On olemassa hyviä ja huonoja verkostomarkkinointi yrityksiä ja markkinoijia. Sellainen missä myyjät keskittyy enemmän tuotteen myyntiin kuin uusien värväämiseen saa pienoisen plussan minun silmissä. Raha kun kuitenkin tulee tuotteesta jota myydään, mikäli pelkästään uusien jäsenien aloitusmaksuilla yritetään toimintaa pyörittää ei kovin hyvin toimi. Miksi värvätä koko suku mukaan markkinoijaksi, nämähän voi olla asiakkaita ja myynneistä ehkä kuitenkin paremmat provisiot.

Suuret ja nopeat voitot kuulostaa tässäkin asiassa epäilyttävältä. Mutta jos kuuta taivaalta ei luvata, vaan ainoastaan pienet lisätulot, voi onnistuessa antaa todellakin ne lisätulot. Joten vapaus on kaikilla kokeilla, itse taidan vielä jättää väliin.

Tässä olisi tarjolla yksi verkostomarkkinointi tai sitten vain muuten omilla sivuilla bannereiden kauttaa myyntiä ja provisioita itselle!