Mainostaminen blogissa

Mainostaminen blogissa on jo hyvin yleistä, osa hankki taskurahaa ja helppoa ylimääräistä rahaa, osa tekee sitä päätyökseen ja saa siitä sen tulon jolla elää. Itse kuulun puuhastelijoihin blogieni mainostulojen osalta, tosin kivan lisän tekeen tuloihin. Bloggaaminen kun omalta osalta satunnaista muutaman kerran kuukaudessa tapahtuvaa.




Tässä postauksessa en kerro, siitä miten niitä mainoksia blogiin saa, niistä voi lukea vaikka klikkaamalla tästä. Tämä postaus keskittyy mainostamiseen ja mainoksiin blogissa, eli alla on mainostekstejä ja bannereita jotka ovat mainoksia ja joista hyödyn jos hyödyn, riippuen ihmisten tarpeista kyseisiin.

Blogissa voi mainostaa kuitenkin monella tapaa. Kertomalla jostain tuotteesta ja rikastuakseen pitää olla tuote, jonka myymisestä saa itsekin jotain eli linkin oltava affiliate linkki. Toki jotkut maksaa suoraan että kirjoittaa heidän tuotteistaan.

Toisaalta blogissa voi olla aiheeseen liittyviä mainosbannereita kumppaneilta ja kun suosittu blogi aina joku kokee mainoksen ajankohtaiseksi ja tehden ostopäätöksen samantien, on mahdollisuus tienata. Tämän teksin lopussa mainosbannereita, kuten muutoinkin tekstin sivulla.

Mainosbannereista nyt ei välttämättä kovin tykätä, joten niiden käyttö pitää miettiä, miten sopii muuhun ulkoasuun. Tämän blogin kohdalta asioita ei ole mietitty, joten joka ei pidä poistuu samantien, tarkoitus kun ei tällä ole rikastua, enemmin hieman kieroutuneella tavalla kertoa kuinka rahan tekeminen on helppoa netissä.

Lopuksi kun blogissa mainostaa, on ihan kohteliasta ja kohta varmaan vaaditaankin kertoa, että blogi sisältää mainoksia (linkkejä), joista itse hyötyy. Mainosbannerit on helppo ymmärtää mainoksiksi, joilla bloggaaja haluaa rahaa, mutta kun tekstissä voi olla vain tekstilinkki, jolla siirrytään mainostajan sivuille ja mahdollisesti tienaa, niin niitä ei kovin moni osaa ajatella. Tämän lähes jokainen linkki tuo mahdollisuuden ansaita, tosin voi olla että kaikki ei enää toimi.