Säästämällä rahaa

Onkohan säästäminen helppoa rahaa? Internet mahdollistaa helpon tavan vertailla tuotteita ja mistä saa kyseisen halvimmalla. eikös se ole helppoa rahaa, jos pystyy sähkössä säästämään muutamia kymmeniä euroja vuodessa pelkällä kilpailuttamisella. Sähköähän kyllä myyvät puhelinmyyjätkin, mutta aina jonkin toimeksiannosta, joten mistä sitä tietää onko se halvin, ehkä se nykyiseen onkin, mutta on muitakin vaihtoehtoja. Siis ei kannata niellä ensimmäisen puhelinmyyjän tarjousta suoraan, vaan tutustua netissä muihinkin vaihtoehtoihin.
On myös muita asioita mitä voi helposti kilpailuttaa netissä kuin sähkö, kuten vakuutukset, puhelinliittymät jne. Kilpailuttamalla voi siten säästää rahaa, joten jälleen yksi asia minkä netti mahdollistaa helpolla. Lisäksi ostaessa jotain tiettyä, voi sama tuote olla jossain paikassa huomattavasti halvempi, jolloin voi mennä lähi liikkeeseen ja sanoa, että sieltä saan siihen hintaan sen suoraan kotiin. Netistä löytyy hintavertailuja sitä varten, että voi etsiä halvinta.

Onhan myös mahdollista säästää rahaa tililläkin, ottaa jostain pankista ylimääräisen tilin. Tilille on sitten helppo siirtää netiä hyödyntäen palkkatililtä muutama kymppi joka kuukausi, jos mahdollista ja näin se säästyy siellä pahan päivän varalle. Tähän tiliin ei kannata ottaa verkkopankki tunnuksia, koska silloin liian helppo siirtää takaisin käyttötilille, vaan kun joutuu pankissa asioimaan saadakseen rahaa, miettii tarviiko todella tätä. Voihan tällaisen säästötilin ottaa ja lopettaa tupakoinnin ja joka päivä tupakkiaskin verran siirtää rahaa sinne. Löytyy tällainen tili ja ihan on toiminut.

Netin käyttö säästää monessakin suhteessa, ei tarvi joka asian takia lähteä kotoa (säästyy bensaa, ilmastoa jne.). Toki netti laskun joutuu maksaan, mutta netti on jo tätänykyä muutoinkin, niin miksei sitä sitten voi käyttää hyödyllisestikin, kuin surffailemalla päättömästi. Nyt iski silmitön säästämis vimma ja koska netissä on vinkkejä säästämiseen alankin niitä etsiä.