Tarjouksilla "rahaa"

Onko tarjouksien tuoma alennus helppoa rahaa? Tällä ainakin voi yrittää puolisolle selittä, jonkin tietyn asian ostoa tarjouksesta. Siitä säästyvät rahat voidaan käyttää vaikka hemmotteluun, syömiseen, muuhun turhuuteen tai sitten fiksut laittaa säästöön nämä rahat.

Mutta mistä tuotteista saatu tarjous on säästöä, tuskin jos ostaa jotain sellaista tarjouksesta, jota muuten ei ostaisi, silloin säästöä ei synny vaan kuluja (mikään kun taas ei yleensä ole ilmaista). Perus hyödykkeet, kuten ruoka, hygeniatuotteet, vaatteet ovat sellaisia joita tarvii joka tapauksessa. Tosin näissäkin pitää muistaa, että ostaa sellsista jota muutoinkin ostaisi. Tällöinhän se on ylimääräistä rahaa johonkin muuhun. Taidankin alkaa siirtään joka kerta alennuksella saadut säästöt toiselle tilille ja katsoa vuoden kuluttua paljonko saldo.

Eli kyllä kannattaa väliin mainoksia lukea, siinä voi säästää euroja, varsinkin kaupunki alueella, missä kaupat vieri vieressä. Tämä on kait helpointa rahaa, johon kaikilla on samat mahdollisuudet (tai ei riippuu kuinka kaukana kaupat). Nyt tarjousten perään juoksemaan, josko siinä kasvaisi vielä kuntokin.