Rahan eteen töitä

Rahan eteen sitä tekee mitä vaan, vai tekeekö sittenkään. Töissä käydään, jotta saadaan rahaa eli pakosta ja jotka tykkää työnteosta tienaa enemmän, kuten nyt esim. huippu-urheilijat, jotka sen kuin harrastaa ja siitä maksetaan summia joita ei voi ymmärtää.

Ymmärsikö tosta avauksestakaan kukaan mitään, tuskin ja oliko edes tarkoitus. Palatakseen mitä rahan eteen tulee tehtyä, no tottakait töitä ja sitten väliin kokeiltua uhkapelejä tai vaikka kirjoitella blogiin, jossa mainoksia ja kertoa muille kuinka sitä tienataan bloggaamalla.

Uhkapeleistä puheenollen,  Casino Classic tarjoaa 500 euroa ilmaista pelirahaa jolla voi kokeilla helpolla rahan saantia. Mikäli ei onnistu, niin ei auta muu kuin aamulla töihin nousta ja kaiken lisäksi ennen kukon laulua.

Rahan eteen on vain tehtävä töitä, tuskin huippu-urheilijatkaan aina nauttii harjoituskaudella puurtamisesta. Toki Suomessa saa rahaa tekemättä mitään, kun on työttömyyskorvauksia, asuntotukia ja sosiaalitoimistokin vielä auttaa, että sen puolesta ei kait olisi pakko töitä tehdä.

Jos nyt kuitenkin joku haluaa kokeilla rahan tekemistä helpolla, niin ei muuta liittymään kumppanuusverkostoihin ja tekemään helppoa rahaa bloggaamalla, sähköpostilla spämmäämällä tai vaikkapa tekemällä sivuston jonkin mainostettavan tuotteen ympärille. Onko tuokaan niin helppoa, kaikkea pientähän sitä tuossakin joutuu tekeen.

Nyt on tehty taas hetki töitä mahdollisen rahan eteen, kun on kirjoiteltu, joten onkin hyvä aika lähteä sängylle vaimon kanssa n.....maan, jotta on aamulla taas virtaa töitä tehdä oikean rahan eteen.