Ilmaiset tilaajalahjat

Lehtien sekä muiden tuotteiden "ilmaiset tilaajalahjat" tai no eihän ne ilmaisia ole, kun lehtitilaus kuitenkin maksaa. Mutta ajatuksena kuitenkin ovat ilmaisia, varsinkin kun on oikeasti jotain lehteä tilaamassa, niin tilaajalahja ainakin voi helpottaa lehden tilaamista.

Lehtien tilaajalahjat vaihtuvat kokoajan, poistuvat, vaihtuvat eri lehtien kesken. Yleensä lehtiä julkaisevilla kustantajilla on tietyt tilaajalahjat jonkin aikaa, joitavvoivat vaihdella näitä eri lehtien välillä. Halutessa tietyn tilaajalahjan ja lehden josta pitää seurata tarjouksia kokoajan.

No itselle nämä ilmaiset tilaajalahjat ovat vain kiva lisä lehtitilaukseen. Lehden tilaan jos sitä tarvitsen ja se kiinnostaa silloin kun sen parhaaksi näen. Toki ymmärrän tilaajalahjat on tehty myynnin edistämiseksi, niin netistä itse tilatessa kuin puhelinmyyjätkin näitä kehuu.

Ehkä itselle arvokkain tilaajalahja on ollut lehteen ylimääräiset numerot ja kuukaudet. Mutta joillekin tilaajalahjat ovat lisätuloa, kun pitävät lehdestä tilaavat sellaisen ja saavat kaupan päälle lahjan, jonka sitten myyvät netissä eteenpäin. Jos hyvin käy lehtitilauksen hinnaksi ei tule paljon mitään.

Ja lopuksi muutama mainosbanneri tämän hetken lehtitarjouksista. Saattaahan se olla että tienaan muutaman euron noiden kautta tilatuista, mutta voi olla etten tienaa.