Edullinen Webhotelli ulkomailta - esim. Bluehost

Kun rahaa haluaa tehdä blogilla, niin usein se vaatii oman verkkotunnuksen ja mielellään oman webhotellin, johon Wordpressin (blogialustan) voi asentaa. Mikään pakko ei tietenkään ole ja ilmaisia blogialustoja voi myös käyttää, mutta isoja rahoja havittelessa voi omasta olla hyötyjä.

Edullinen webhotelli ulkomailta on hyvä vaihtoehto tällaiseen. Näitä on kymmeniä ja taas kymmeniä jotka tarjoaa, mutta yksi suosittu on Bluehost, klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin! Perus webhotelli sisältää verkkotunnuksen sekä wordpressin lähes valmiiksi asennettuna, joten ei vaadi kuitenkaan kovin paljoa nörttiosaamista, voisin sanoa että englantia osaava tavapulliainen pystyy sen kanssa pelaamaan.

Sen kuin tilaa, maksaa muutamaksi vuodeksi webhotellin ja odottelee sähköpostiin, josta löytyy linkki Wordpressin hallintaan eli jos ilmaista käyttänyt, tämä ei sen vaativampaa.

Miksikö sitten suosittelen blogin pitämistä ylläolevalla tavalla. No ensinnäkin, tässä blogissa yritän kannustaa ihmisiä tienaamaan blogilla ja monet ilmaiset blogit eivät salli ulkopuolisten mainosten näyttämistä. Toisaalta niissä voi olla niiden omia mainoksia, joista tulot jollekin muulle kuin itselle.

Tämä blogi on ilmaisella blogipohjalla, kun enemmän harrastus kuin ansainta mielessä oleva, euro silloin tällöin tulee tämän blogin kautta. Mutta osa blogeistani on esim. tuolla Bluehostin palvelimella. Itseasiassa itsellä siellä useampi eli valittuna palvelu, joka sallii useamman verkkotunnuksen käyttämisen (rajattomasti), ei halvin palvelu mutta itselläni tarve tällaiselle.

Ehkä joku teistä aloittaa bloggaamisen todellakin ansainta mielessä ja tälloin yksi blogi ei riitä, vaan niitä on oltava useita eri aihealueista kertovia.


Ei muuta kuin säästämään ja tilaamaan edullinen webhotelli ulkomailta ja aloittamaan helpon rahan tienaaminen. Jonain päivänä huomaat, että tästähän tuli ammatti. Itselle saan siitä tällä hetkellä osan tuloista, hiukan siis tälläkin blogilla, mutta osan tuloista saan tekemällä jotain muuta.