Suomalainen metodi - Aloita rahan tienaaminen seuraavan puolen tunnin aikana

Sitä aina väliin törmää netissä uusiin tapoihin käydä kauppaan, tällä erää Suomalainen metodi nimiseen. Aika skeptinen olen noiden suhteen, mutta jokainen saa kokeilla näitä uusia tulokkaita omalla vastuulla. Joko sitä häviää rahat, tai sitten tienaa.

Mutta mikä on Suomalainen metodi? Seuravassa lainaus heidän markkinointi materiaalista.

"Suomalainen metodi on täysin ilmainen ohjelmisto suunnattu kaikille jotka haluavat tehdä kauppaa binääri-markkinoilla vain muutamalla klikkauksella. Ohjelmisto on pitkälle automatisoitu tuottamaan sinulle voitokkaita kauppoja. Voit tehdä töitä missä vain!  Ohjelmisto on niin helppokäyttöinen että jopa ne joilla ei ole aikaisempaa kokemusta voivat ansaita rahaa jopa seuraavan puolen tunnin aikana! "

Tarkemmin halutessa tutustua voi klikkailla tästä ja lukea kuinka toimii

Itse tuskin tällä erää tuota kokeilen, mutta en kiellä muita sitä tekemästä ja mahdollisesti tuolla tienaamista. Vaikka tuota Suomalaisena metodina mainostetaan, luulen ettei se ihan suomalainen ole, vaan jostain binäärioptioita välittävästä ohjelmistosta tehty suomenkielinen sivusto.

Minä aloitan oman tienaamisen puolen tunnin aikana, kunhan ensin juon kahvit ja ajan asiakkaan luokse konsultoimaan päivän ajaksi.