Mistä lisätuloja, netistä vai jostain muusta

Tulipa taas tarve saada lisätuloja, mutta mistä. Netistä vai jostain muusta. Tai no oikeastaan ei itsellä nyt niin hirvee tarve ole, kunhan taas mietin kirjoittamalla tätä. Ensimmäisenä tuli mieleen, että nythän on renkaanvaihto sesonki, että pitäiskö käydä viemässä lähikauppojen ilmoitustaululle ilmoitus edullisesta renkaanvaihdosta. No itse en sitä tee, mutta idean saa varastaa ja toteuttaa jos mahdollisuus on käydä vaikka paikan päällä vaihtamassa renkaat.

Mutta tiedän, että tähän blogiin tullaan silloin tällöin, kun etsitään tietoa miten rahaa netistä. Tuskin mitään uutta kenellekkään on tai mistä minä tiedän, voi joku olla oikeasti löytänyt tietoa ja alkanut tienaamaan isoja rahoja netistä. Meitä jotka netistä jotain tienaa on enemmän kuin kaksi tai kolme ja aika monet meistä "kilpailee" toistemme kanssa ja samalla kerromme kuinka helppoa se rahan teko on netissä. 

Aika usein kun joku kirjoittaa kuinka tienaa netistä, hänellä on tarkoitus juuri sillä postauksella tienata. No tähän postaukseen en laita kumppanuusverkostoja joihin liittymisestä saatan saada pienen provision, mutta muissa teksteissä niitä on joten saattahan se olla että tienaan, jota syvästi epäilen, jonkun euron saatan saada, mutta ei niillä vielä kuuhun mennä.

Mutta netistä saa lisätuloja se on tosiasia ja jokaisella on mahdollisuus niihin. Itsellä on blogeja, joista tulee tuloja, vaimolla on blogeja joista tulee tuloja. Joskus oli enemmän aikaa niiden kirjoittamiseen, mutta edelleen niistä tuloja tulee vaikka niitä ei kunnolla enää päivitetä. Ei ne heti ekapäivänä tuottanut, oikeastaan ne tuotti vasta sitten kun ne oli jo jäänyt unholaan, toki osa mainoslinkeistä menee vanhaksi ja silloin niistä ei hyötyä. 

Tienaan netistä rahaa myös muilta, kun heille pidän yllä sivustoja ja koodailen uusia, konsultoin jne, tätä tosin kutsun työksi ja syksyn aikana on projekteja riittänyt. Nyt vain odottelen asiakkailta materiaaleja, joten on aikaa tällaiseen ei tuottavaan työhön. Esim. ostin netistä 2€ kolikon ja maksoin siitä 7€ 

Nyt kun olet jaksanut tänne asti lukea, niin tästä tekstistä et kovin paljon löydä tietoa mistä lisätuloja saa. Netistä kikkailemalla ja googlailemalla ehkä tai auttelemalla ihmisiä erilaisissa arjen askareissa, joka ehkä järkevämpää kuin netissä notkuminen, tämä olettaen ettei peukalo ole keskellä kämmentä.




Se on muuten isänpäivä, joten etsikäähän netistä lahja isälle vielä kun ehditte!