Lainaa ja rahoitusta yritykselle ja yrittäjälle

Mistä lainaa ja rahoitusta yritykselle tai yritäjälle? Ei ehkä ajankohtainen tällä hetkellä omalla kohdalla, mutta nykyään vain satelee lainatarjouksia vähän väliä. Varsinainen pankki jossa yrityksen tili ei aktiivisesti tarjoa, toki joskus kyselee onko sellaiselle tarvetta.

Pankista varmaan ensimmäiseksi tulee lainaa kysyttyä jos sille tarve ilmenee, mutta minkälaisia nämä muut ovat. Lainaahan kuluttajille tarjoaa kymmenet lainan välittäjät ja palvelut. Toki yrittäjäkin voi näistä hakea lainaa, jos tarve ja pankista ei saa hyvää tarjousta. Mutta yritykselle rahoitusta tarjoavat myös siihen pelkästään keskittyneet toimijat. Näissä vain korot ja kulut voivat olla isohkoja, joten ainakin huolella kannatta tutustua, kun rahoitusta yritykselle hakee.

Tässä muutamia joilta osalta itsekkin saanut tarjouksia, ei ole missään paremmuusjärjestyksessä ja klikkaamalla pääsee tutustumaan tarkemmin. (tekstit markkinointi materiaalia heiltä ja linkit markkinointilinkkejä)

Yritysluotto Lainaa yritykselle jopa 100.000€!
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100.000€ tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla.
Yritykselle myönnettävän lainan saamisen edellytyksenä on yrityksen ja vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus sekä yksityishenkilön tai -henkilöiden antama omavelkainen takaus. Yli 20 000€ lainasummiin vaaditaan kahden yksityishenkilön antama omavelkainen takaus.

Kelpoisuusvaatimukset:
 - Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
- Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
- Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
- Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä


Ferratum Business - Lainaa 2 000-100 000 euroa
Lainaa Ferratumilta rahat, joilla saat yrityksesi kasvamaan, nopeasti! Nopeampi ja helpompi tapa saada yrityslaina. Ferratum yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat Ferratumilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.

-Lainaa 2 000-100 000 euroa
-6–12 kuukauden laina-aika
-Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
-Ei piilokuluja

Ota yrityslaina ja tee investointeja, palkkaa lisää työntekijöitä tai täytä kasvusi taloudelliset vaatimukset. Ferratum yrityslaina on turvallinen ja varma laina. Täytä vain maksuton hakemus minä vain vuorokauden tuntina.

Lainaehdot:
-Yritykselläsi on ollut toimintaa vähintään 2 vuoden ajan.
-Jos vuosittainen liikevaihtosi on yli 75 000 euroa.
-Jos yrityksen johto toimii Suomessa.


FIN Yritysrahoitus - Helppo yrityslaina kaikille yrityksille
FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksellenne 2.000 - 10.000 euroa lainaa joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Lainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä emme edellytä Teiltä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista. FIN Yritysrahoituksen lainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset.

Hyväksymme asiakkaiksemme myös kaikki yritysmuodot (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, jne.) Emme edellytä yritykseltä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.


Qred Yrityslaina - yrityslainaa 1000-25 000€
Pohjoismainen Qred Yrityslaina auttaa yrityksiä raha-asioissa.

Qred Yrityslainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset, oli lainatarpeesi iso tai pieni, olet aina tervetullut!

-Lainaa 1000 - 25.000 €
-Takaisinmaksuaika 1-12 kk, uudet asiakkaat 1-6 kk
-Kulut alk 1.75 %/kk
-Korko 0 %, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 0€, muut piilokulut 0€
-Mahdolliset muutokset takaisinmaksuun 0€
-Maksat kulua vain käytetyltä laina-ajalta

Jos siis tarvitset lainaa yrityksellesi, tartu toimeen ja täytä ilmainen verkkohakemus.