Lainavertailut netissä

Lainavertailut netissä tarjoavat mahdollisuuden kilpailuttaa laina yhdellä hakemuksella. Tämän jälkeen eri lainantarjoajat tekevät tarjouksensa, joista voi valita lainan. Kuulostaa helpolta ja no ei se vaikeaa ole täyttää omat tiedot.

No näitä lainvertailusivustoja on netissä pilvin pimein, että mikä on se paras? Sitäpä en osaa sanoo, mutta muutamia testatessa aika usein samojen lainapalvelujen tarjouksia tulee ja yhtään ennestään tunnetun pankin, siis sellaisen joita oli ennen joka kylässä ei ole tullut.

Mutta eipä lainatarjoukset sido mihinkään tai no ehkä joskus tulee lainatarjouksia erinäisiltä tahoilta, mutta tuleehan tuota muutakin postia niin paperisena kuin sähköisenä ihan riittämiin, että pari lainatarjousta ei tunnu missään.

Eli mitäkö yritin kertoo, no sitä että lainaa ottaessa ei ainakaan haitaksi ole kilpailuttaa sitä ja yhtenä keinona on lainavertailut netissä. Sen lisäksi kun muutamista pankeista pyytää niin on jo vertailua, että mistä ottaa. Osasta rahat saa samantien joka joskus kriiterinä lainan otolle, tällöin lainavertailut ovat helppo tapa saada monesta paikasta tarjous muutamassa minuutissa ja ehkä laina tilille.


Nettirahoitus.fi on lainapalvelu, jonka kautta kuluttaja voi saada yhden lainahakemuksen kautta useita eri tarjouksia pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilla.

1) Täytä lyhyt hakemus
2) Anna pankkien kilpailla sinusta
3) Valitse paras lainatarjous

Tuossa oli yksi esim. ja lisää erilaisia lainaa tarjoavia palveluja voit etsiä vaikka täältä!

Lainan hakeminen ei maksa mitään, mutta sen jälkeen kun lainan ottaa alkaakin tulla kuluja, joistakin isommin kuin toisista. Itse tosiaan olen muutaman kerran kokeillut hakea lainaa ja katsonut minkälaisia tarjouksia tullut, mutta tähän asti omasta pankista olen sen ottanut mitä tarvinut ja muutaman kerran osamaksun ostaessa isompia juttuja.