Liitty Suomitutka-paneeliin - vaikuta ja ansaitse rahaa

Liity nyt Sanoman Suomitutka-paneeliin ja voit voittaa tyylikkään iPad-tabletin!

Suomitutkan jäsenenä pääset vaikuttamaan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Kyselyt lähetetään sinulle sähköpostitse ja jokaisesta täyttämästäsi kyselystä saat sen vaativuutta vastaavan korvauksen.

Kyselyihin vastaat silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Suomitutkan jäsenyys on sinulle ilmaista etkä sitoudu vastaamaan tiettyyn määrään kyselyitä.

Liity nyt Sanoman Suomitutka-paneeliin ja voit voittaa tyylikkään iPad-tabletin!

Suomitutka on Sanoman laaja kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset saavat mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä mediaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä markkinointiin liittyen. Mahdollisuus saada oma ääni kuuluviin!

Paneelin jäsenenä kerrot mielipiteesi vastaamalla sähköpostitse lähetettäviin helppoihin online-kyselyihin. Jokaisesta kyselyyn vastaamisesta maksetaan kyselyn vaativuutta vastaava palkkio (tyypillisesti 0,2–2 euroa). Palkkio tallettuu paneelitilille, jonka kautta voit lunastaa lahjakortteja (esim. CDON, Zalando, McDonalds, H&M sekä useita kymmeniä muita liikkeitä ja brändejä), siirtää palkkiot PayPal-tilille tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.