Loma ja mistähän rahaa?

Kesäloma lähestyy ja mistähän sitä kaivais ylimääräistä rahaa, jotta voi hiukan nauttia? Jos sitä olis palkkatyössä ja lomalle jäisi, niin sitähän maksetaan lomarahaa, mutta kun sitä on yrittäjä niin eipä tuota voi oikein lomarahaa maksaa. Enemmin on jätettävä hiukan rahaa firman tilille, jotta loman jälkeen on normi elämään rahat.

Toisaalta jos yrittäjänä on varaa pitää loma, niin on kait tullut talven aikana tienattua sen verran, että loma ei kaada toimintaa. Itse myös joitakin juttuja kertonut laskuttavan kesällä, niin saa hiukan pelivaraa loman jälkeiseen aikaan. Joten eiköhän tässä ole varaa pitää loma ilman että murehtii rahasta.

Lomaa tässä kuitenkin odottaa ainakin pääkoppa, jotta saa hetken vain olla muissa ajatuksissa. Toki yksityisyrittäjänä kuukauden ajasta ilman että jotain työjuttuja ei miettisi, on omalla kohdalla mahdoton. Mutta mökille puuhastelemaan kun lähtee, niin ei siinä ehdi työasioita murehtia, tekemistä kun siellä riittää, ehkä murehtii kerkiikö kaikki tekeen kesän aikana.

Nyt siis ajatus pikku hiljaa rahan tekemisestä kaikkeen muuhun, toki vielä tämän viikko pitää hoitaa velvoitteet.

Se kuka tämän loppuun luki, huomaa ettei tässä ollut mitään järkeä ja ehkä se olikin tarkoitus. Saada aivot ajattelemaan hetki sellaista missä ei ole mitään järkeä. Joka tapauksessa hyvää kesää sinulle ja kyllä sitä rahaa lomalle jostain saat!