Kirpputoreilla tienaa ja säästää

Vielä kukoistaa myös perinteiset kirpputorit, joissa asiakas näkee tuotteen kunnon suoraan, joten mikäli nurkissa pyörii vaatteita sun muuta roinaa, voi kokeilla saisiko ne vaihdettua rahaksi. Varsinkin vaatteita ostaessa käytettynä, ostetaan me mieluummin ne kirpputoreilta kuin netin kautta, näkee suoraan vaatteiden kunnon.

Lasten ja naisten vaatteita siellä suurin osa, joten heille sieltä löytyy väliin todella hyviä vaatteita. Itsekkin hyväksynyt kirpputorien olemassa olon, kun lapsille saa melkein käyttämättömiä vaatteita väliin pilkkahintaan. Lapset kun kasvaa nopeasti, niin paljoa eivät välttämättä kerkeä kulumaan, voi viedä sitten itsekkin ne sinne myyntiin.
Huonekalut on toinen mitä monasti tulee etsittyä sieltä, tosin niiden kunto ei aina kovinkaan hyvä. Mutta aina väliin siellä näkee hyväkuntoisiakin tavaroita ja jos tarve saattaa lähteä mukaan.

Kirpputreilla siis voi saada helpolla pientä lisätuloa, jos vain on mitä myydä. Omaa pöytäähän tietyllä kirpparilla voi sitten vaikka mainostaa vaikka netissä tai lehdessä.
Lapsi kun vain tarvii vaatteita ja kun kirpputorilta ostaessa säästää niissä, jää "ylimääräistä rahaa" sitten johonkin muuhun. Ei muuta kuin tekeen löytöjä ja säästämään rahaa kirpparille. Säästyneet rahat voi sitten vaikka sijoittaa pelikoneisiin, jos niitä lähistöllä on.