Lottovoitto

Ensi lauantaina on jaossa siis kaikkien aikojen suurin lottopotti Suomessa. Tämä siksi, että veikkaus täyttää vuosia. Helppoa rahaa tiedossa onnekkaille ja ennen kaikkea veikkauksen kassaan, sitä kun ihmiset ryntää sankoin täyttään lottokupongia. Pitihän se yksi ylimääräinen rivi jo laittaa ihan varmuuden vuoksi ja tulihan sitä viimekierrokselta hiukan pelirahaakin, kun neljä oikein oli.
Sen eteen ei tarvinut tehdä mitään, sama rivi ollut viikkoja jo voimassa, joten sain se minäkin helpolla rahaa netistä. Toivottavasti oli vasta alku soittoa ja ensi lauantaina tärähtää.

Sitähän voisi jo alkaa tässä viikon aikana miettiin, mihin sijoittaisi. Ehkä nokiaa vois ostaa koko potilla ja näin suomalais omistus lisääntyis, ettei vaan siirtyis muualle. Tai jos ostais kerrostalo osakkeita ja vuokraisi niitä edukkaasti, vaikka opiskelijoille. Toisaalta loma asuntoja jos omistaisi, niitä voisi vaikka rikkaille venäläisille vuokrata. Muutama kymppitonni vois jäädä tilille käyttörahaksi. Joo ensi launataita ja suurta lottopottia täytyy jäädä odotteleen, se kaiken muuttaa voi.

Mikäli päävoittoa yksin havittelet, seuraavilla numeroilla se ei onnistu, 3,7,14,21,31,33,37 tämän enempää en voi varmoja vinkkejä lottorivistä antaa.