Onko helppoa saada rahaa netistä

Tämä blogi oli yhden aikakauden tuotos, jossa pilke silmäkulmassa tuli tehtyä erilaisia postauksia rahan tienaamisesta ja saamisesta netistä. Viimeiset yli seitsemän vuotta pelkästään kumppanuusmarkkinoini postauksia eri affiliate verkostojen kautta tarjottavilla mainoksilla ja markkinointimateriaaleilla. Vieläkin postaukset sisältävät näitä linkkejä, koska ajan puutteen vuoksi niitä ei ole keretty siivoamaan ja poistamaan. Osa toki saattaa vielä jopa roimia.

Kymmenisen vuotta sitten kun tätä aloittelin, olin juuri jäänyt isyysvapaalle ja samalla aloin bloggaamaan, niin tätä kuin toistakin jo vuosia sitten unholaan jäänyttä blogia. Se ja tämä blogi olivat kuitenkin alku uudelle yrittäjyydelle, vaikka nämä blogit eivät sitä rahaa tuoneet. Nyt kahdeksas vuosi menossa yrittäjänä, joka keskittyy digitaaliseen markkinointiin ja mm. verkkokaupan pyörittämiseen. Toki nykyään myös halu tehdä muutakin kuin tietokoneella, joten jotain muutakin on kehitetty.

Eli nyt kun tälle etusivulle olet jostain kumman syystä tullut, luultavasti etsiessä tietoa miten sitä rahaa saa netistä. Voin kertoa että ajat ovat muuttuneet niistä alkuajoista, on tullut alustoja joidenka kautta pääsee tienaamaan rahaa myymällä omaa osaamista joko tuotteina tai palveluina. Se mitä tämä blogi itselle oli, täytti tavoitteen. Oli vain tarkoitus saada lapselle jotain pientä ekstraa, no vuosi ulkomailla jne. on näiden avulla mahdollistettu aikoinaan.

Joten nyt on aika jättää tämä blogi bittiavaruuteen leijumaan, muistoksi yhdestä elämän vaihteesta. Yhtä hyvin voisin tämän lopettaa, koska yhtä huuhaata tämä blogi on, mutta toisaalta onpahan niinkauan kuin bloggeri alustana toimii ja minun hallinnassa on muisto jostain. Sitä tämä on, ajasta jolloin lapsi oli pieni ja asuimme muualla, ajasta jota en saa takaisin mutta muistona on. Elämä menee eteenpäin ja rahaa sitä edelleen tarvii, jotta arjesta selviää, mutta siihen tätä blogia en enää tarvi.

Tähän loppuun vielä jätän mainoksia joita edelleen voin erilaisten kumppanuusverkostojen kautta lisätä. Kenenkään ei ole pakko klikata, mutta halutessaan voi noista klikkailla eteenpäin ja rahat mitä näiden kautta tulee, siirtyy lapsen tilille jotka saa 18 vuotta täyttäneenä itselleen. Koska blogi syntyi lapsen syntymän ja isyysvapaan takia, jätän tämän sitten keräämään hänelle rahaa. (Koska en päivitä, ehkä käyn tsekkaamassa joskus, voivat linkit vanhentua ja ohjautuvat johonkin ihan muualla, varsinkin vuosien kuluessa). Eli kiitos sille joka haluaa olla antamassa pientä lahjaa lapsellemme ;)


Kiitos niille tuhansille ja tuhansille jotka tällä sivulla ovat vuosien aikana käyneet ja jokaiselle aurinkoista tulevaisuutta ja kyllä joskus rahaa helpolla, mutta yleensä töitä sen eteen saa tehdä!


Liity Gallup Forumin  paneeliin ja voita 

Liity ilmaiseksi ja voita palkintoja!