Tehdään rahaa yhdessä

Olin jo päättänyt, että tämä blogi saa jäädä bittiavaruuteen muistoksi eräästä elämän vaiheesta. Olin jo kasvanut ohi ajasta, jolloin helpon rahan tekeminen kiinnosti, mutta koronaviruksen aiheuttama taloudellinen shokki palautti tämän blogin mieleen. Kaivoin bloggerin esiin, ainakin tämän yhden postauksen verran.

Tehdään rahaa yhdessä on haaste jokaiselle jolla on mahdollisuus siihen. Jokainen kulutettu euro Suomesta käsin toimiviin verkkokauppohin ja palveluihin tuo rahaa niin yrittäjälle kuin valtiolle. Vaikka tuote ei olisi valmistettu Suomessa, mutta on jo varastossa täällä niin sen ostamisesta raha jää Suomeen. Toki ostamalla Suomessa valmistettuja vaikuttaa vielä enemmän.

Turha tätä kirjoitusta on pidemmäksi venyttää, asia jonka halusin kertoa on, annetaan mahdollisimman monelle yritykselle tukea tässä tilanteessa. Toisillemme voimme antaa apua ilmaiseksi, mutta palveluista ja tuotteista maksakaamme ilomielin pyydetty hinta. Suurimmasta osasta tuotteita on 24% alv, joka menee kaikkien hyväksi, tosin nyt sen saa yrittäjä tarpeen vaatiessa pitää itsellä hetken pidempään.